Ballongas RSS

ballongas, Helium, Helium - ballongas, helium gas, helium stemme, helium til balloner -

Ved du hvorfor stemmens ændres sig ved inhalering af Helium? Så læs med her, og få svaret.

Læs mere

Ballongas, Helium, Helium - ballongas, helium flaske, helium gas, helium stemme, helium tank, Helium øl -

Er du en af dem, som før har ledt efter Helium øl på nettet for at finde ud af, hvor det kan købes eller, hvordan det laves? Så læs med her og find svaret.

Læs mere

Ballongas, Helium, Helium - ballongas, helium gas, helium stemme, Helium til balloner -

Vi har hørt, set eller selv afprøvet at inhalere Helium, og oplevet at vores stemme ændre sig til en sjov musestemme. Ja faktisk til stor morskab! MEN Helium kan være farligt at inhalere! Læs her hvorfor!

Læs mere

Balloner, Ballongas, Helium, Helium - ballongas, helium flaske, helium gas, helium i butik, helium online, helium tank, Helium til balloner -

Her finder du en artikel omkring Helium til balloner, og hvad du skal være opmærksom på, når du vil købe det. Vi gennemgår også forskellen imellem højtrykstanke og lavtrykstanke, og hvor mange liter Helium en ballon egentlig skal bruge.

Læs mere

Balloner, Ballongas, Helium, Helium - ballongas, helium flaske, helium gas, helium i butik, helium tank, Helium til balloner -

Her kan du læse om Helium, og mere specifikt hvor du kan købe det. Det billigste er at købe det online, men står du og skal bruge det her og nu, så har vi også en liste af forhandlere, hvor du kan købe det idag.

Læs mere