flødepatroner, flødeskums patroner, Flødeskumsgas, Flødeskumspatroner, Lattergas, N2O, N2O patroner, patroner til flødeskum, sifon patroner, Sifonpatron, Sifonpatroner -

Køb af lattergas

Køb af lattergas

Hos Gaspatroner.dk sender vi hverdag mange N2O patroner til både danske og svenske kunder. N2O patronerne er ofte bedre kendt under navnet lattergas patroner eller flødeskumspatroner.

Vi sælger vores lattergas patroner til formålet - nemlig madlavning. Lattergas patronerne passer til flødeskumssifoner, som bruges til blandt andet flødeskum, mousse, og creme. Flødeskumssprøjterne kan også bruges til at lave sauce i og er kendt indenfor den gastronomiske verden.

Men... Desværre oplever vi også at meget at salget af vores lattergas patroner, ikke bliver brugt til madlavning. Gennem de seneste år, har salget af lattergas patroner på det "sorte marked" spredt sig som en steppebrand og er blevet meget populær at inhalere hos unge mennesker.

Det har desværre også resulteret i, at vi af og til oplever at disse produkter bliver betalt med stjålne kort!

Vi, som virksomhed, har et ansvar overfor vores kunder, og vil gerne passe på vores medborgere. Derfor har vi lavet stramninger på disse ordre. Bestiller du derfor mere end 1 kasse lattergas/N2O patroner, vil du få et lille service opkald fra os, hvor du vil blive bedt om at indbetale beløbet via en bankoverførsel. Ønsker du at undgå dette service opkald, er dine muligheder i stedet at betale din ordre via PayPall eller ViaBill.

Både PayPall og ViaBill, har et godt sikkerhedssystem, som beskytter deres kunder mod at få misbrugt deres betalingskort.

Med andre ord, kan vi ikke gennemgøre ordre som indeholder mere end 1 kasse lattergas N2O patroner, hvis betalingen er sket via et betalingskort eller på MobilePay. Dette betyder at din ordre vil blive låst, indtil den er betalt på anden vis (Dette sker typisk ved bankoverførsel til vores konto).

Bliver der ikke svaret på vores serviceopkald, vil du samtidig få en mail med nødvendige oplysninger for at få din ordre frigivet og afsendt. Bliver der ikke reageret på mailen eller serviceopkaldet inden for 24 timer, vil din ordre blive annulleret. Dette betyder, at din betaling vil blive slettet og din ordre vil ikke blive afsendt.

Betales der i stedet via ViaBill, PayPall eller en bankoverførsel (straksoverførsel) inden kl. 15 på hverdage, vil din ordre blive pakket og afsendt samme dag!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@gaspatroner.dk