Ballongas, Helium, helium ballongas, helium gas, Helium til balloner, Spørgsmål & Svar -

Billig Helium til balloner

Billig Helium til balloner

Hvor finder du det billigste Helium til balloner?

Når alt til festen er på plads, og det sidste du mangler er lidt Helium til at puste ballonerne op med, ville det være rart hvis der var lidt at spare. Problemet med Helium, er at det er et dyrt grundstof, og priserne følger derfor med.

Vi har spørgsmål fra Søren:

---

Hej Gaspatroner,

Er det muligt at kunne få Helium til en god pris? Vi har allerede maksimeret vores budget, men mangler Helium til 10 latexballoner.

Mvh. Søren

---

Hej Søren,

Tak for din forespørgsel.

Helium er desværre et meget dyrt grundstof, og vi har derfor svært ved at lave specielle tilbud i denne størrelse. Jeg vil anbefale dig, at se vores 110 liters Helium ballongas beholder, som kan fylde op til 14 latexballoner på størrelsen 9"/23 cm til kun 209 kr. inklusiv fragt. For at vi skulle kunne lave et rigtig knald tilbud, skal vi op i noget større mængder af Helium.

Vi kan dog tilbyde dig råd og vejledning, som en god service med i købet, så du kommer helt i mål, fra købt til anvendelse af dit produkt :-)

---

Billigst er ikke altid bedst!

Vi kender alle sammen mange eksemplarer på, hvor de billige varer kan være lige så gode som de dyrere, men ofte vil der være en væsentlig forskel alligevel. Dette gælder også for Helium.

Hvis du finder Helium til meget billige penge, kan det skyldes flere ting, så som:

1. Dit Helium har snart ramt sin udløbsdato, og kan derfor være ringe i kvaliteten og knap få dine balloner til at svæve.

2. Dit Helium kan være blandet med ilt og har derfor været billigere at producere.

3. Du kan være heldig, at få kontakt direkte til en leverandør, som har usædvanlige billige priser.

Selvom det kunne være fedt at spare lidt penge på de sidste små ting, så skal du passe på. Er kvaliteten ikke hvad du troede, vil effekten og forventningen til produktet kunne skuffe dig. Måske falder ballonerne ned allerede efter et par timer, eller måske kan du slet ikke fylde så mange balloner som du troede.

Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du køber Helium

Læs også, hvor længe Helium balloner holder