Ballongas, bilka, Helium, helium ballongas, helium flaske, helium gas, helium i butik, helium tank, Helium til balloner, Spørgsmål & Svar -

Helium til balloner i Bilka

Helium til balloner Bilka

Står du og skal bruge Helium i dag? Så læs med her

Når der skal være fest lige rundt om hjørnet, vil de fleste opleve, at de lige mangler det sidste. Det kan i nogle tilfælde være tilbehør, som du normalt ikke kan finde i fysiske butikker som foreksempel Helium.

Det kan være svært at få fat på Helium i fysiske butikker, men det kan dog lade sig gøre. Bilka har nemlig 275 liter Helium inklusiv 30 latexballoner som hyldevarer i det fleste af deres butikker. Dog vil prisen være væsentlig højere, end du ser dem på nettet.

Vi har fået dette spørgsmål fra Søren

---

Hej Gaspatroner,

Jeg står og skal bruge Helium til en fest i aften. Jeg ved godt, at jeg er sent ude, men er der nogen mulighed for at I kan sende noget express, så jeg kan have det i aften? Jeg bor i Roskilde.

- Søren

---

Hej Søren,

Tak for dit spørgsmål.

Jeg ville super gerne kunne hjælpe dig, men jeg kan desværre ikke få Helium frem til dig inden i aften. Vi har desværre ikke mulighed for express levering fra Midtjylland til Sjælland på én dag. Vi har 1-2 dages levering eller mulighed for afhentning på vores lager i Kjellerup, i Midtjylland.

Dog kan Bilka være din redning. Jeg ved at Bilka i Midtjylland området har 275 liter Helium med 30 balloner på hylderne, og tænker også de har det på Sjælland. Dog vil det blive noget dyrere, men det kan være en nødredning for dig.

Jeg håber virkelig det lykkes for dig! :-)

---

Helium Bilka

Køber du dit Helium fysisk i Bilka, vil du opleve at skulle betale 100-200 kr. mere for det, end du vil skulle gøre, hvis du køber det online. Men hvorfor så gøre det?

Står du med hovedet i postkassen og ikke har fået bestilt Helium online i god tid, eller er pakken ikke nået frem, vil du måske være nødt til at overgive dig og betale dyre domme for Helium i en fysisk butik. Har du dog bedre tid inden festen, vil der være meget at spare ved at bestille online.

Helium online

Fordelen ved at bestille Helium online er, at du får et meget større udvalg og kun behøver at købe Helium i den mængde du skal bruge. Det vil sige, at hvis du har 10 balloner, som skal fyldes med Helium kan du nøjes med 110 liter Helium ballongas, frem for 275 liter.

Leveringstiden vil typisk være 1-2 hverdage på websteder som:

Den korte leveringstid betyder, at du med en fragtpris på kun 39 kroner, kan afhente Helium i dit nærmeste supermarked allerede 1-3 dage efter du har bestilt det. Derved kan du spare penge, ved ikke at skulle betale overpris i en fysisk butik.

Kvaliteten vil være den samme, eller muligvis bedre end du oplever den andre steder. Når du køber Helium skal du være opmærksom på, at det som det meste andet også har en udløbsdato. Det afhænger af det enkelte produkt, hvor lang holdbarheden er. Men købes der Helium i en fysisk butik, som ikke primært sælger dette produkt, vil det kunne nå sin udløbsdato blot ved at stå på hylden. Online butikker som dagligt sælger Helium, vil have varerne på hylderne i kortere tid, og derfor vil du få den mest optimale holdbarhed.

→ Du kan læse mere om holdbarheden på Helium her 

Vejledning og support får du ikke i Bilka og mange andre fysiske butikker, som ikke specialiserer sig i Helium. Køber du i stedet dit Helium online, vil du få professionel vejledning og support, hvis du skulle få brug for hjælp. Du får muligheden for udregninger til, hvor meget Helium du skal bruge til dine balloner samt en guide til, hvordan beholderne betjenes.

Kontakt os på tlf. 70 25 22 21 eller kontakt@gaspatroner.dk, hvis du har spørgsmål angående Helium til din næste fest, så hjælper vores søde kundeservice medarbejdere dig godt på vej.