flødepatroner, flødeskums patroner, Flødeskumsgas, Flødeskumspatroner, Lattergas, N2O, N2O patroner, patroner til flødeskum, sifon patroner, Sifonpatron, Sifonpatroner, Spørgsmål & Svar -

Lattergas patroner

Lattergas patroner

Lattergas patroner bruges til flødeskum!

Lattergas (N2O) patroner bruges oftest til madlavning. Lattergas patroner bruges i en sifonflaske, og skaber det tryk, som skal til for at få væsken ud i en lækker cremet konsistens.

Kvælstofforilte er det kemiske navn for lattergas og har nummeret N2O i det periodiske system. Denne type af lattergas er rent gas, som ikke er blandet op med ilt. Lattergassen i denne form bruges i den gastronomiske verden til madlavning.

Det lattergas du kender fra tandlægerne, er derimod ikke den samme som N2O gassen. Hos tandlægerne er lattergassen blandet op med ilt og knap så koncentreret. Tandlægerne bruger lattergas som bedøvelse, da den har en rusmildeseffekt, men er i denne form ikke farlig at indtage.

De seneste år, er det blevet meget populært blandt unge mennesker som et rusmiddel. Det betyder at mange unge mennesker inhalerer lattergas for at få en rus på op til 5-10 sekunder. Effekten er hurtigt aftaget igen, hvilket betyder at flere patroner indtages. Men det kan være farligt at inhalere lattergas.

Her kan du læse mere om faren ved inhalering af lattergas. ← 

Vi har fået dette spørgsmål fra Christian:

---

Hej Gaspatroner,

Vi skal holde fødselsdag på lørdag, og skal bruge nogle N2O patroner til flødeskum. Er det muligt at bestille 10 patroner hos jer og få dem senest fredag?

Hilsen Christian

---

Hej Christian,

Tak for dit spørgsmål.

Vi forhandler ikke længere N2O produkter. Vi oplevede desværre for stort et misbrug af produkterne, og har derfor valgt ikke at forhandle disse længere.

Det er en synd og skam at misbruget hos unge, nu skal gøre det svært for private at anskaffe sig patronerne til madlavning. Men vi har taget konsekvensen og forhandler derfor ikke længere disse produkter.

Dog vil jeg mene, at det stadig er muligt at finde produkterne på hylderne i supermarkederne :-)

Jeg håber I får en rigtig dejlig fest!

---

Hos Gaspatroner.dk sælger vi ikke længere lattergas (N2O) patroner. Vi har taget konsekvenserne af det misbrug mange har af lattergas patroner, og har fulgt sundheds myndighedernes opfordring og lovgivning om, at gøre det sværere for private at anskaffe sig disse produkter.