flødepatroner, flødeskums patroner, Flødeskumsgas, Flødeskumspatroner, Lattergas, N2O, N2O patroner, patroner til flødeskum, sifon patroner, Sifonpatron, Sifonpatroner -

Lattergas patroner

Lattergas patroner

Find dine lattergas patroner her

Lattergas (N2O) patroner bruges oftest til madlavning. Lattergas patroner bruges i en sifonflaske, og skaber det tryk, som skal til for at få væsken ud i en lækker cremet konsistens.

Kvælstofforilte er det kemiske navn for lattergas og har nummeret N2O i det periodiske system. Denne type af lattergas er rent gas, som ikke er blandet op med ilt. Lattergassen i denne form bruges i den gastronomiske verden til madlavning.

Det lattergas du kender fra tandlægerne, er derimod ikke den samme som N2O gassen. Hos tandlægerne er lattergassen blandet op med ilt og knap så koncentreret. Tandlægerne bruger lattergas som bedøvelse, da den har en rusmildeseffekt, men er i denne form ikke farlig at indtage.

De seneste år, er det blevet meget populært blandt unge mennesker som et rusmiddel. Det betyder at mange unge mennesker inhalerer lattergas for at få en rus på op til 5-10 sekunder. Effekten er hurtigt aftaget igen, hvilket betyder at flere patroner indtages. Men det kan være farligt at inhalere lattergas.

Her kan du læse mere om faren ved inhalering af lattergas. ← 

Vi har fået dette spørgsmål fra Christian:

---

Hej Gaspatroner,

Vi skal holde fødselsdag på lørdag, og skal bruge nogle N2O patroner til flødeskum. Er det muligt at bestille 100 patroner hos jer og få dem senest fredag?

Hilsen Christian

---

Hej Christian,

Tak for dit spørgsmål.

Du er meget velkommen til at bestille fra vores webshop. Du skal dog være opmærksom på vores strammede regler indenfor salg af lattergas. Vi har desværre oplevet ordre som disse, som har været betalt med stjålne kort, så inden du bestiller, vil jeg anbefale dig at læse vores reglement om køb af lattergas her.

Vi har levering på 1-2 hverdage på ordre som er bestilt inden kl. 15 på hverdage. Det skulle derfor gerne være muligt at du vil have varen torsdag eller senest fredag, hvis du bestiller i dag inden kl. 15 :-)

---

Hos Gaspatroner.dk får du Danmarks billigste lattergas (N2O) patroner i en fantastisk kvalitet. Vi har flere gastronomiske kunder, og leverer indenfor 1-2 hverdage.