flødeskumssprøjte, flødesprøjte, sifon, sifonflaske, Spørgsmål & Svar -

Sifonflaske - find den perfekte sifon

Sifonflasker - find den perfekte sifon

Find den helt rigtige sifonflaske, som matcher dit behov

Det er nemt, enkelt og spændende at lave mad i en sifonflaske, men hvilken sifonflaske skal du vælge?

Når man kigger på de forskellige mærker af sifonflasker, vil det være som med mange andre ting, mærket som afgører prisen. Men der kan også være forskel i kvaliteten. Køber du din sifonflaske alt for billigt, vil dens levetid måske ikke være lige så lang, som på en professionel sifonflaske.

Julie har spurgt om hjælp til dette:

---

Hej Gaspatroner

Jeg har netop startet et lille catering firma op, men mangler en god sifonflaske, som kan holde til både koldt og varmt indhold og som kan holde til at blive brugt hver dag! Samt patroner hertil. Jeg har set jeres billige sifonflaske, vil den kunne holde til det?

Jeg håber I kan hjælpe med lidt vejledning.

Venlig hilsen Julie

---

Hej Julie,

Tak mange for din henvendelse!

Vores Mosa sifonflaske til 375 kr. er i en udmærket kvalitet og tænker, at den vil fungere fint til en nyopstartet catering virksomhed. Ønsker du en sifonflaske, som kan holde til mere, længere og til dagligt brug, bør du overveje at kigge på professionelle sifonflasker fra bl.a. iSi, som er lavet specielt til et højt gastronomisk niveau og kan derfor bedre holde til at blive brugt hver dag.

Trods prisen er lidt højere, så får du en sifonflaske som er skabt og beregnet til at blive brugt på daglig basis og som kan holde til det.

Du vil sagtens kunne bruge vores billigere sifonflaske fra Mosa, som også er en rigtig god kvalitet, men den er hyppigst bedre til privat brug :-)

Begge sifonflasker kan klare både varmt og koldt indhold.

Jeg håber det gav dig lidt at vælge ud fra. Rigtig god dag og held og lykke med det nye firma! :-)

---

Hvilken sifon skal jeg vælge?

Når du skal ud og vælge dig en sifonflaske, så handler det først og fremmest om smag og behag. Det er på mange måde som med biler. Der er mange forskellige mærker at vælge imellem, nogle er prisklasse A, som er det bedste af det bedste, men de kører i bund og grund ligeså godt som en fra prisklasse C. Det vigtigste er, at de kan udføre det formål de er skabt til - at fragte fra A til B.

Ligeledes er det vigtigste ved en sifonflaske, at når væsken er kommet i, så skal den også kunne komme ud igen. Men selvfølgelig er det ikke kun det!

Det er vigtigt at du køber dig et ordentlig sifonflaske, som kan holde tæt! Den skal kunne holde tæt, for at undgå en masse ekstra rengøring, når du har rystet sifonen med indhold. Dette har også betydning for holdbarheden af indholdet, hvis det eksempelvis skal stå på køl i længere tid uden ilt tilførsel.

Den skal også kunne holde til både varmt og koldt indhold! Det er ikke meget ved at anskaffe sig en sifonflaske, som kun kan lave flødeskum eller mousse, hvis du brænder for at prøve at lave sauce i din sifon, men den ikke holde til det varme vandbad eller varme væsker indvendig.

Kvaliteten skal matche dens anvendelse! Skal du ligesom Julie bruge din sifon til professionelt arbejde, er det vigtigt at du får en sifonflaske i en god kvalitet og som kan tåle at blive brugt hver dag. Der vil vi anbefale dig en sifonflaske fra iSi, som er lavet til det professionelle gastronomiske køkken. Hvor du til hjemme og privat brug, vil komme rigtig langt for halvdelen af prisen med en flødeskumssprøjte fra Mosa, som kan det samme og indeholder samme udstyr, men blot er et andet mærke.

→ Her finder du markedets billigste patroner til din sifonflaske ←

→ Få inspiration til lækre sifonopskrifter her ←