3D Secure

Vi benytter 3D Secure

Vi oplever desværre, at nogle ordre bliver gennemført med stjålne betalingskort. Så derfor benytter vi 3D Secure. Vi benytter dette for at passe på vores kunder, og sikre os at kun ejeren af betalingskortet kan gennemføre ordren.

Hvad er 3D Secure?

3D Secure er en fællesbetegnelse for sikkerhedsstandarderne Verified by Visa og MasterCard SecureCode, der er udviklet af Visa og MasterCard. 

Når der bruges 3D Secure, føjes der et ekstra sikkerhedstrin til betalingsforløbet. Det foregår ved, at kunden modtager en éngangskode på sms, som skal indtastes lige efter, kunden har indtastet sine kortoplysninger. 

På billedet nedenfor kan du se, hvordan éngangskoden kan se ud (klik på billedet for at se det i en større version). 

3D Secure gælder kun internationale betalingskort og kan ikke bruges ved betaling med det rene Dankort.

Bemærk, at nogle indløsere kræver brug af 3D Secure. Kontakt indløseren for mere information.

Hvad er 3D secure

Hvordan foregår betalingen med 3D Secure?

Når du handler i en netbutik, der bruger 3D Secure, skal du indtaste en éngangskode, som modtages på sms. 

Den allerførste gang, du møder 3D Secure, skal du tilmelde dit mobilnummer, så koden sendes til den rigtige telefon. Du skal bruge sit NemID til dette. Det foregår i følgende trin:

1. Du vises en besked om, at mobilnummeret skal tilknyttes betalingskortet for at bekræfte betalingen.2. Du skal logge ind med NemID.3. Du skal indtaste sit mobilnummer for at tilknytte det.4. Du skal indtaste sit brugernavn og adgangskode til NemID – og derefter indtaste en nøgle fra nøglekortet.5. Til sidst skal du bekræfte det igangværende køb og afslutte tilknytningen.Næste gang, du skal bruge 3D Secure, modtager du en éngangskode på sms, som skal indtastes på skærmen for at bekræfte købet.

Disse regler trådte i kraft den 30. oktober 2013. Indtil da skulle kunden bruge en personlig oplysning og et kodeord, som de selv skulle huske, for at bekræfte betalingen gennem 3D Secure.

Epay / Bambora

Har du spørgsmål eller problemer med at betale, kan du kontakte os på tlf. 24 63 22 21.