Vores historie

Henrik Bruhn på scenen

Inspireret og drevet af gas, latter, fester og store ambitioner

At drive en webshop på et marked med global konkurrence og konstante nye produkter er en sjov udfordring for en erfaren stand-up komiker. I 15 år levede jeg af at få folk til at grine, og et af de absolutte højdepunkter var at vinde Danmarksmesterskaberne i stand-up i 2003. Siden da har jeg deltaget i over 100 fester om året rundt om i hele landet. Her har det ofte løftet mit festhumør, når folk har pyntet op med svævende balloner. Det giver en sjov, anderledes, fantasifuld og nærmest tredimensionel oplevelse, når ballonerne svæver frit i luften.

Min inspiration og min drivkraft

Overalt hvor jeg end kom hen, fandt jeg ud af, at folk havde været nødt til at leje et kæmpe skrummel af en gasflaske for at få svævende balloner til festen. For at låne den store gasflaske et par timer, skulle der betales et depositum, og bagefter skulle den leveres tilbage til gaslageret. Den ordning gav ikke blot en masse besvær for kunden, men også en masse spild-gas, da de store beholdere ofte indeholdt gas til over 200 balloner, hvilket i mange tilfælde var alt for meget. Et ærgerligt sted at spilde penge, da prisen var den samme, hvad enten du skulle bruge 2, 20 eller 200 balloner.

Du behøver ikke spilde dine penge

Jeg begyndte derfor at undersøge markedet. Efter et stykke tid lykkedes det mig at finde frem til en engangsbeholder med helium nok til 20-30 balloner. Denne lille handy og ergonomiske højtryksbeholder kan nemt sendes med pakkeposten og efterfølgende afleveres på genbrugsstationen. Dette supersmarte produkt sparer tid, energi og især penge for dig, der gerne vil holde en super fest. Jeg begyndte derfor hurtigt at sælge denne vare som del af sortimentet via min gaveshop www.romantiske-gaver.dk. Hurtigt bemærkede jeg en stigende efterspørgsel på særligt denne vare, så jeg besluttede mig for at oprette www.gaspatroner.dk som selvstændig shop, hvis vision er at levere billige forbrugsgasser til alle formål.

Gaspatroner.dk tilbyder nu:

Du er vores eksistensgrundlag

Mit fantastiske team af medarbejdere og jeg går hver dag på arbejde for at give dig de bedste forbrugsgasser til de bedste priser. Da vi selv får dem til en god pris, er det vores princip at kunne tilbyde vores kunder varerne til tilsvarende fordelagtige priser. Hos gaspatroner.dk bliver du ikke pålagt en urimelig høj pris for en gaspatron, men derimod ønsker vi at tilbyde dig de bedste varer så billigt som muligt.