De bedste gaspatroner til alle!

Lisa, Henrik og hele produktsortimentet.

Gaspatroner.dk er der for dig

Med vores store sortiment af gaspatroner og gasbeholdere har vi siden 2015 tilbudt kunder i Danmark og resten af verden nogle af de bedste produkter på markedet. Når det kommer til gaspatroner og gasbeholdere, bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Vores store udbud af varer i topkvalitet med innovativt design og teknisk ekspertise er årsagen til succes, men selve nøglen til succesen er hver eneste af vore mange tilfredse kunder.

 

 

Siden grundlæggelsen har det været vores mission at levere forbrugsartikler direkte til slutbrugerne til engrospriser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ved at vælge gaspatroner.dk som leverandør sikrer du dig de bedste produkter. Samtidig får du adgang til et helt hold af eksperter, som står klar til at rådgive dig. Hvert sekund gør vi vores ypperste for at give dig en sublim kundeoplevelse, og vi går gerne en ekstra mil for at sikre dig 100 procent tilfredshed med gaspatroner.dk

Vores mission afspejles også i virksomhedens kerneværdier, der er styrende for alt vores arbejde. Vores helt overordnede mål er at tilbyde vores store og meget brede kundekreds de bedste skræddersyede løsninger via ansvarlighed, professionelle kompetencer, Danmarks bedste kundeservice og oprigtig interesse i at hjælpe den enkelte kunde. Alt dette opsummeres i vores vision: Vi ønsker at tilbyde billige forbrugsartikler og samtidig gøre hele bestillingsprocessen nem, enkel og ligetil.

Gennem troværdighed, gode skræddersyede kundeløsninger og super service ønsker vi at opbygge en langvarig og troværdig relation til vores kunder.

Vi giver dig derfor 3 garantier:

  1. Vi har alle varer på lager: Vi er altid lagerførende, da vi kun sælger lagerførende produkter til meget konkurrencedygtige priser.
  2. Vi leverer med det samme: Du modtager din bestilte vare næste hverdag, hvis du bestiller senest kl. 15 dagen før.
  3. Vi er der for dig: Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente og imødekommende kundeservice på chat, mail eller telefon på alle ugens syv dage. Hvis du befinder dig i en produktmæssig nødsituation, har vi en vagttelefon uden for vores normale åbningstider.

 

Citat fra Henrik Bruhn

 

Med et allerede stort kundekartotek og et stort produktsortiment agter vi at bruge fremtiden til at blive endnu bedre. Vores sortiment bliver konstant udvidet og tilpasset både udviklingen og den enkelte kundes behov. Det sker via innovative ideer, løbende produktudvikling og Danmarks bedste kundeservice.

Klik her for at læse historien bag Gaspatroner.dk