Returpolitik

FORTRYDELSESRET OG RETURNERING

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du:

  • Modtager ordren
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i en ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omgange
  • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af vare der består af flere partier/dele
  • Modtager den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

Du skal selv betale fragten hvis du ønsker at returnere! Du kan købe en returlabel her.

Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives via mail på kontakt@webshoppen.org. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Flg. varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  • Varer der forringes eller forældes hurtigt

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har modtaget din ordre. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og til vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav!

Returneringer sendes til:

Komplet Marketing
Stendalvej 8
8620 Kjellerup

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end en billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returneringer sendes til:

Komplet Marketing
Stendalvej 8
8620 Kjellerup